Weekje zeilen met Schakel en Valk & NK Schakel 2017

Weekje zeilen met Schakel en Valk & NK Schakel 2017

Het is vakantie! De eerste plannen waren om de eerste week nog even naar het IJsselmeer te gaan of zo… maar nu we de Valk hebben, moeten we daar natuurlijk even mee varen. Dus… het wordt het Sneekermeer.

Zaterdag 22 juli: Balk – Starteiland

De logistieke operatie van vandaag: de Valk naar de KWS brengen, de Schakel (stond al in Balk) naar de KWS brengen, de Merenpoort naar Starteiland varen. En dan als het kan de Valk nog het water in. De Schakel kan gewoon bij de KWS van de helling.

Uiteindelijk gaat de Valk het water in bij de Potten. Tsjonge wat een stelletje prutsers ­čśë ze weten niet hoe de boot onder de kraan moet en hoe die gehesen moet… ja wel vaker gedaan zeggen ze??? Maar uiteindelijk lukt het en komt de Valk veilig in het water terecht. (en de bootschappen kunnen zo mooi mee naar Starteiland)

23 – 28 juli: varen┬áop het┬áSneekermeer

Lekker zeilen zo!

28 – 30 juli: NK Schakel 2017

Het is tijd voor het NK.

Maandag 31 juli: naar huis

Tijd om even naar huis te gaan. De Merenpoort en de Schakel blijven op het Starteiland. De Valk brengen we naar Hengelo. Deze keer laten we de Valk niet bij de Potten uit het water kranen, maar ergens op 't Ges. Dat gaat beter! De Valk ligt lekker snel op te trailer; we hebben nog niet eens tijd gehad om alle spullen in de auto te pakken ­čśë

Reacties zijn gesloten.